Assemblea de treballadors del PAS

Us volem enviar un resum de l'Assemblea de treballadors que va realitzar CCOO el dijous, 15 de juny de 2017 1.CONVENI

Aquest curs hem fet diferents reunions a la Mesa General per tractar entre d’altres temes de les taules de cada institut, consorci,etc.

En primer lloc vam fer una plataforma conjunta dels tres sindicats que estem a la Mesa, (CCOO, UGT i SAPOL) i es va fer entrega a l’Ajuntament de les demandes per part dels tres sindicats.

En segon lloc informar de que ens han donat les propostes de l’Ajuntament sobre el Capítol I del conveni, condicions econòmiques, i Capítol II, condicions de dedicacions (menys els permisos), Capítol IV i que l’Ajuntament ha fet les seves propostes.

2.ANNEXOS CEB I IMEB

Una vegada el conveni estigui avançat s’obriran les taules sectorials per començar a negociar les necessitats especials.


3.PRESSUPOSTOS GENERALS DE L’ESTAT DEL 2017

A l’últim debat parlamentari dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) es va aprovar l’esmena presentada, per l’Àrea Pública de CCOO i UGT a Madrid, a l’article 19.2, sobre el qual s’ha aixecat tant d’enrenou, per determinar una durada màxima dels contractes temporals a 3 anys.

Al text final de l’article 19.2, els nomenaments queden restringits a 3 anys només per les puntes de treball i pels programes, i els contractes laborals al que marca la legislació. NO QUEDA RESTRINGIT FER NOMENAMENTS CONTRA OFERTA PÚBLICA PER SERVEIS ESSENCIALS.Un altre dels temes d’interès és l’oferta pública. A partir de la signatura dels pressupostos hem de negociar amb l’Ajuntament quina serà l’oferta publica que podem treure.

El més positiu de tot és que uns dels serveis essencials és l’atenció directa al ciutadà i aquí és on hi trobem al PAS.
Així doncs i per a finalitzar només cal dir-vos que us anirem informant de totes les novetats sobre aquest tema i que quan sapiguem que poden sortir oposicions de qualsevol sector des de CCOO oferirem els cursos de preparació pertinents.

 4.PROMOCIÓ INTERNA

Com ja us vam informar durant el tercer i quart trimestre del 2017 ha de sortir la convocatòria per les promocions internes de l’E al C2 (60 places) i del C2 a C1 (60 places).

Us comunicarem de tota la informació i dels cursos de preparació per dites promocions internes.

5.BORSES

L’ampliació de les borses de subaltern i auxiliar administratiu ja han sortit publicades les llistes provisionals.

Ara mateix la borsa de subaltern esta quasi exhaurida.

6.FORMACIÓ

Aquest curs al consorci de tres cursos que abans podíem fer el PAS, per tema de pressupostos s’ha reduït a 2 cursos.

Sabem que hi ha gent que ja han fet els dos cursos però hem de veure que som molta gent i que hi han poques places i tots/es hem de poder realitzar-los.
Un abans que hem fet han sigut els cursos que estem realitzant per part de l’Ajuntament de Barcelona i que abans no podíem fer.

Continuarem treballant per millorar la formació pels treballadors i treballadores.

7.VARIS

·         Xarxa única ara mateix el Consorci esta treballant sobre el tema però ha nivell polític ens han comunicat que no es farà en aquesta legislatura. Pel que fa la personal d’administració i serveis ens han comunicat que continuarem formant part de l’Ajuntament de Barcelona.

·         Canvis de centre aquest curs els canvis de centres sol·licitats es faran directament des de RRHH del Consorci. Com sabem en l’annex del CEB tenim una apartat que ens permet fer un canvi de centre a tot el personal amb vacant per conciliació familiar o per problemes amb la direcció. Aquest canvis es realitzen sobre les vacants que es puguin generar cada curs.