REMUNICIPALITZACIÓ

Subrogació de les educadores

Davant la roda de premsa d’ahir on s’anunciava que Sindicats i l’Ajuntament acordaven subrogar les educadores de les tres escoles bressol externalitzades, volem manifestar:

             1- Portem  anys treballant en la defensa d’una escola bressol pública i de qualitat. En aquest sentit, la privatització de la gestió per part de l’anterior consistori  de 3 escoles va suposar  una anomalia  en la xarxa municipal d’escoles públiques. Per això, vàrem celebrar l’anunci del nou consistori de tornar a la gestió directa les escoles bressol Caspolino, Anxeneta i Patufets de Navas.

2           2- Des de l’inici de l’anunci de la remunicipalització, hem  treballat com a representants de les treballadors/es de les escoles bressol en cercar una solució que no vulnerés: l’accés i la mobilitat  a la funció pública (borses de treball, oferta pública, concursos interns), el projecte educatiu de l’IMEB i els drets de les treballadores interines de l’Ajuntament.  El contingut de la roda de premsa d’ahir ens genera incerteses i molts dubtes sobre  que s’estiguin respectant els interessos de tothom. En qualsevol cas continuarem treballant-hi.

3           3Tanmateix, volem aclarir, que a la roda de premsa no va participar cap representant de CC.OO de l’IMEB per desacord en com s'està gestionant tot aquest procés. 


CC.OO-IMEB
Barcelona, 26 de maig 2016