Concurs de trasllats escoles bressol

Bases del concurs de trasllatsAvui, 20 de maig, surt publicat a la Gaseta Municipal el concurs de trasllats per proveir les vacants corresponents a les escoles bressol i espais familiars per al curs 2016-2017.  Les educadores interessades poden presentar instància entre el  21 de maig i el 4 de juny. Us adjuntem les bases i el nombre de vacants per centre.

A la reunió amb l’IMEB ens informen que només hi ha 5 escoles sense cap vacant i que l’EBM Escorial,  inaugurada aquest curs,no surt al concurs per consolidar un projecte singular d’inclusió.

CC.OO vàrem preguntar per  les 3 escoles que tornen a la gestió pública (Caspolino, Patufet de Navas i Anxeneta),  tenint present que han de seguir els procediments habituals de provisió de lloc de treball de funció publica. De fet, al concurs de direcció  aprovat per gerència el 28 d’abril sí surten aquestes escoles. La resposta de l’IMEB és que si no surten és per prudència, a la espera que l’Ajuntament prengui una determinació definitiva sobre el personal d’aquests centres. El fet que ara no estiguin incloses en el concurs de trasllats no condiciona que a posteriori es pugui obrir l’opció  per dotar total  o parcialment aquests 3 centres amb educadores de l’IMEB.

bases concurs trasllats

Gaseta Municipal