Trobada d'interines de l'IMEB

DEFENSEN ELS SEUS DRETS COM EDUCADORES D'ESCOLES PÚBLIQUES

Una seixantena d’educadores interines de l’IMEB es van trobar ahir per parlar dels seus drets  davant l’acord municipal de tornar a la gestió pública les escoles bressol Caspolino, Patufet de Navas i Enxaneta.

El motiu que les mou són les  incerteses de com l’Ajuntament pensa cobrir les places d’educadores i equiparar el model d’escola (horaris, calendari, línia pedagògica) a la resta de la xarxa pública municipal.


Les educadores no entenen com des de l’IMEB no es posa en valor a unes educadores que, des de fa anys, treballen a les escoles municipals, ho consideren un menyspreu a la seva aposta professional per la funció pública i una vulneració del sistema d’accés a les escoles bressol públiques. A l’Assemblea es va demanar l’acompanyament i el recolzament dels representants sindicals.

Finalment es va acordar demanar una entrevista al comissionat d’educació de l’Ajuntament i al gerent de l’IMEB, així com informar  als mitjans de comunicació i mobilitzar-se.

A l’inici, els delegats de CC.OO van dedicar unes paraules en record i homenatge al professor Abel Martínez, assassinat fa un any a l’Institut Joan Fuster.