Cobrarem part de la paga de 2012

El Govern anuncia el pagament d'una part de la paga de 2012

La vicepresidenta ha compromès en seu parlamentària el pagament de la part meritada de la paga de 2012, que CCOO ha reivindicat amb insistència, un cop sabut que es pagava en la resta de l’estat. El Govern s’ha compromès a pagar a totes les persones que van perdre aquesta retribució, incloent-hi el personal de les universitats, de la concertada i de les empreses públiques.

El govern no ha precisat cap concreció i ha derivat a la Mesa General dels Empleats i Empleades de la Generalitat la negociació de les condicions del pagament.
 

CCOO mantindrà la pressió durant la negociació que s’ha de produir dilluns dia 26 de gener, i durant tot el temps que calgui.


CCOO ha apostat per la lluita sindical, sense renunciar a la via jurídica, per obtenir la restitució de les pagues que ens deuen sense excepcions, ni costos afegits, ni recursos individuals, per a la totalitat de les persones afectades per les retallades.
 

Per això hem optat per la presència diària davant el Departament, on ja portem 55 dies i continuem. 


El retorn de la resta de la paga de 2012

CCOO exigeix al Govern d’Espanya que, de la mateixa manera que va ordenar de manera general i sense excepcions la retenció de la paga de 2012, torni de manera general, sense excepcions i de manera completa la paga de 2012, sense esperar la sentència del Tribunal Constitucional.

Paga de 2013 i 2014 

La retallada d’aquestes pagues és responsabilitat exclusiva del govern de la Generalitat. CCOO exigeix la negociació immediata d’un calendari de devolucions i manté les reclamacions jurídiques corresponents.