Canvi d'estratègia de l'Ajuntament en relació 1%

CCOO denuncia l'engany de l'Ajuntament a tota la Plantilla Municipal


Document PDF 

Resum 1%

L’Ajuntament ha enganyat als treballadors/es al retirar el recurs que tenia pendent i donar la sentència per pagada, després d’haver signat els acords al Comitè d’Empresa de l’Ajuntament i als diferents Organismes Autònoms.


Foto del fragment de la retirada del recurs per l’Ajuntament.


CCOO no va signar aquest acord perquè ja veiem que la intenció del Consistori era aportar una prova de què ja s’havia arribat a un acord, quan no era veritat. Com que CCOO no va signar, s’han vist obligats a retirar el recurs per evitar una nova reprimenda del TSJC.

En relació als laborals.
D’acord amb l’informe que va fer la Intervenció General, hem interposat una demanda de conflicte col·lectiu davant del Tribunal Social, perquè cobrin el mateix que el personal funcionari totes les persones que treballaven  amb contracte laboral durant els anys 2007-2008  a l’Institut Municipal d’Hisenda, Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, Institut Municipal d’Educació, Institut de Cultura de Barcelona, Agència de Salut Pública, Consorci d’Educació de Barcelona, Consorci Mercat de les Flors i Barcelona de Gestió Urbanística S.A (BAGURSA).

 Ahir va ser de l’acte conciliació, on l’Ajuntament va demostrar que no té cap intenció de resoldre el conflicte, més aviat tot el contrari, la resolució d’ahir va ser la mateixa per tothom NO HI HA ACORD.

Des del Gabinet Jurídic de CCOO, que és el que ha portat aquest tema des del principi, prendrem mesures aviat. Us informarem pròximament.

CCOO CONTINUARÀ LLUITANT PEL COMPLIMENT DE LA TOTALITAT DE LA SENTÈNCIA DE L’1%

US ESPEREM
AQUEST DIVENDRES 30 DE GENER A LA PLAÇA SANT JAUME DE 8:30 A 11:30 H.

L’1% ÉS NOSTRE!