CCOO Reclama el 100% dels interinatges i les pagues

CCOO D'EDUCACIÓ DE L'AJUNTAMENT us fa arribar les últimes notícies sobre les negociacions de la Mesa General de la Funció Pública.


A la Mesa General de la Funció Pública els representants del govern de la Generalitat han confirmat als nostres companys de CCOO les propostes que volen incorporar als pressupostos pel 2015.

El 2015 cobraríem les 14 pagues

Interins i substituts recuperarien a partir de l'1 de gener de 2015 el 15% de la jornada i de sou. ( 100%)Però CCOO hem manifestat que cal seguir avançant les negociacions (CCOO seguirà amb les mobilitzacions), per concretar:

• Recuperació de la paga de 2012 (la part meritada, i la resta, fins el 100%).
• Establiment de terminis per recuperar les pagues de 2013 i 2014.
• Recuperació del poder adquisitiu perdut des de l’any 2010 (el 2010 Zapatero ens va treure una paga, que CCOO recordem sempre, malgrat altres ja ni recorden)
• Restabliment de la jornada i el salari del personal interí al 100%.
• Cobertura de les baixes des del 1r dia.
• Recuperació de les condicions laborals (baixar el nombre d'hores lectives...)
• Millora de les condicions d’Incapacitat Transitòria.
• Recuperació d’ocupació  i l’estabilitat (oposicions)
• Recuperació de permisos per conciliació  i negociació de noves mesures de conciliació.
• Recuperació de drets socials : Productivitat (les diferents modalitats sectorials), primer estadi al 6è any,...
• Baixada de ràtios.

NO ens fiem: cal que els pressupostos del 2015 siguin aprovats amb les mesures que plantegen i arribar a acords per incorporar en el futur (amb calendarització) les altres reivindicacionsCCOO no renunciem a res, no acceptem cap renúncia!

CCOO hem plantejat que si no hi ha pressupostos 2015, s'habiliti la manera legal perquè recuperem drets i salaris. NO acceptem la pròrroga dels pressupostos que ens condemnarien a seguir retallats un anys més.

Us recordem que CCOO continua de manera indefinida a les portes del Departament per exigir uns pressupostos de recuperació de drets i salaris!
És del tot urgent i necessari corregir les mancances i vulneracions de drets. Exigim un canvi radical en les Meses de negociació. Els responsables de l’Administració i els del Departament d’Ensenyament han de convocar-les amb el número, voluntat, representats i el pressupost suficient que permetin una negociació real de cara als pressupostos del 2015. 

Aquesta negociació s’ha de fer abans de desembre de 2014, i en qualsevol cas abans d’una hipotètica dissolució de l’actual Parlament. No acceptem cap pròrroga dels actuals pressupostos que condemnarien a patir una any més les brutals agressions als empleats i empleades públics de Catalunya. 

  • Per aquests motius, els delegats i delegades de CCOO Educació vam decidir en assemblea mantenir de manera indefinida la presència  a les portes del Departament d’Ensenyament. AVUI ja són 13 dies els que estem plantats a les portes, i no pararem fins que es concretin i aprovin les mesures de recuperació de drets i salaris pel 2015
  • CCOO proposem continuar lluitant per posar fi a les mesures que el Govern de CiU havia anunciat com a excepcionals i de vigència limitada (decret de Govern 60/2012  del 26 de juny del  2012),  i que any rere any li estan donant vigència i continuïtat indefinida.