Bressol a la Plaça Sant Jaume. L'Ajuntament no sap que dirLes escoles Bressol; Cuineres, personal de suport, educadores,.... avui volíem parlar amb l'alcalde de Barcelona.Avui no hi era.....

Ens ha vingut a veure en Joan Codina de regidoria.
Cal dir que no està al nostre costat. I així ho hem fet.

Ens ha vingut a veure la Sra. Elena Pérez  de la Direcció de RR.HH de l'Ajuntament.
Cal dir que no està al nostre costat. I així ho hem fet.

Qui està al nostre costat?. Qui creu en l'escola bressol?. Qui vol una escola bressol de qualitat i pública?
Molts

.
Moltes
 Avui a la Plaça.
Noves i greus agressions al model d'escola bressol pública

CCOO I LA RESTA DE SINDICATS DE LA MESA DE L'IMEB ANUNCIEN MOBILITZACIONS CONTUNDENTS DAVANT DELS ATACS AL MODEL D'ESCOLA BRESSOL PÚBLICA

L'última setmana de gener es van produir dos fets que suposen un nou atac a les escoles bressol públiques de l'Ajuntament de Barcelona i als seus treballadors i treballadores.

Sense cap comunicació oficial, l'IMEB ha donat el vistiplau a les empreses de cuina i menjador per retallar una hora diària del seu contracte laboral a l'ajudant de cuina. Es retallen sous, s'incompleixen els plecs de contractació i s'afecta negativament al funcionament dels centres i a la feina de la cuina; més encara quan ja van retallar el personal de suport educatiu.

La llei obliga l'Ajuntament a aprovar una relació de llocs de treball (Sistema d'Ordenació Municipal-SOM) que des de fa anys resta pendent. Aprofitant-se de la crisi (transferència de diners públics a capital privat i financer), presenta a la mesa de negociació una proposta de SOM que suposa una greu agressió als drets i poder adquisitiu dels treballadors/es, proposta que suposarà una propera disminució del 15% del sou.

Davant d'aquests fets, l'assemblea convocada per la mesa sindical va exposar la problemàtica del sector i va decidir convocar la concentració que s'ha realitzat avui davant l'Ajuntament de Barcelona per demanar una entrevista a l'alcalde Sr Trias. També van decidir realitzar els tràmits necessaris per convocar una vaga indefinida del personal d'escoles bressol a partir del primer de març, dia de convocatòria del Ple de l' Ajuntament de Barcelona.