Bressol educa, no fa "atenció intensiva"

El personal de les Escoles Bressol de Barcelona ha participat en una assemblea multitudinària aquest dimecres 13 de febrer,  a l'IMEB.


L'assemblea convocada per la mesa sindical ha anat exposant diferents problemàtiques relatives al col.lectiu.


  • Disminució important del servei d'atenció de cuina.
    Mesura imposada unilateralment per l' IMEB i que suposa un greuge en l'atenció als infants, una reducció del contracte del personal de cuina i una asimetria més en l'organització de les escoles.  • Aplicació del SOM Municipal que suposa un pas enrere en les reivindicacions i consideracions del personal de bressol dels darrers 35 anys. "Ni eduquem, ni som totes iguals, ni tenim res a veure amb el segon cicle d'educació infantil". Això proposa l' Ajuntament de Barcelona.
L'Assemblea del personal de Bressol ha decidit:


1- Convocatòria del personal demà dijous dia 14 de febrer a la plaça Sant Jaume per tal de demanar entrevista amb l'alcalde de Barcelona.
2-Realitzar els tràmits necessaris per convocar una vaga indefinida del personal de Bressol a partir del primer de març dia de convocatòria del Ple de l' Ajuntament de Barcelona.

Us esperem a totes i tots demà 14 de febrer a la Plaça Sant Jaume.  • El SOM suposa una agressió a la nostra condició educativa.
  • El SOM ens discrimina salarialment del segon cicle d'educació infantil.
  • El SOM crea diferencies salarials, fent la mateixa feina, entre les educadores d'escola bressol.