RESUM COORDINADORA D'ESCOLES 15 de maig

CCOO US VOL FER ARRIBAR ELS ACORDS DE LA COORDINADORA D'ESCOLES MUNICIPALS D'AVUI DIA 15 DE MAIG.A la convocatòria de  CCOO i UGT de Coordinadora d’escoles d’aquest matí a les 13,30 hores i amb  l’assistència de 15 centres , després d’explicar tot el procés des de la darrera coordinadora s’ha arribat als següents acords.
1-En reforç  a  la Comissió paritària de Seguiment de conveni de l’ Ajuntament. Aquest dijous a les 9 hores hem quedat que totes les escoles facilitarien l’assistència de personal per donar suport a la Comissió.
Ens hi juguem el 5% del nostre sou a diferència de la resta de funcionaris municipals.
TROBADA A LES 8’45 HORES DEL DIA 17 DE MAIG AL C/ ESCAR ,S/N
Com arribar-hi.
L4 de Metro. “Barceloneta”    Autobusos. 17-36-39-45-57-59-64-157.
2-Convocar el proper dia 25 de maig a les 10 hores a la Plaça Sant Jaume ( hores d’assemblea) per tal de visualitzar les Escoles Municipals. Coincideix amb el Ple de l’Ajuntament de Barcelona i amb l’objectiu de preservar la qualitat dels nostres centres centenaris.
Cal fer veure  tots  aquells projectes que fan  de l’Escola Municipal un referent qualitatiu.  Hem acordat que seria convenient convocar els pares i mares i els  alumnes .Des de la coordinadora s’espera la col·laboració dels diferents sectors educatius en l’organització d’aquest acte.

PER SABER QUANTS DINERS ET DEIXARAN DE PAGAR 
PER CONÈIXER TOTES LES RETALLADES 

NECESSITEM QUE VINGUIS