CCOO a la Comissió de plenari de l' Ajuntament


Compareixença  del regidor a la comissió de cultura 
14-2-2012
A  la comissió de cultura, coneixement i educació de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr. Ardanuy va explicar les mesures recollides al  document " Informe mesures organitzatives"   . Document que  amb dades incertes i volgudament manipuladores, suposen  l’ imposició  d’un canvi en el model actual de les escoles bressol municipals.  
 CC.OO,  i   una bona representació del col·lectiu d’escoles bressol i de la plataforma 0-3  hi érem com a convidats. A les intervencions dels grups municipals ICV-EUiA  i PSC , se’ls va recordar a l’equip de govern que les seves propostes  tenien   el rebuig de tota la comunitat educativa, les entitats de la plataforma 0-3 i els treballadors i treballadores de les escoles bressol municipal . Tanmateix, els regidors van demanar la retirada del document i l’obertura del diàleg per no malbaratar un model d’escoles que és patrimoni de la ciutat. El grup municipal del PSC va presenta una proposició demanant que no es retallés el suport educatiu als centres  ( rebutjada pel vots del PP i CiU). ERC també va mostra el desacord amb les propostes del  Sr.Ardanuy i va votar a favor de la proposta del PSC. 

Es necessari dir que les propostes que el  regidor d’educació vol posar en marxa pel curs vinent, foren  aprovades a la comissió de govern  en sessió del 8 de febrer.