Informacions Mesa Sindical IMEBEls sindicats hem fet un requeriment de mediació al CEMICAL perquè entenem que l’IMEB vulnera el conveni en l’aplicació del calendari escolar. L’autoritat educativa i el Consell Escolar van dictar 5 dies de lliure disposició per aquest curs, i l’IMEB va aplicar 3 dies per les escoles bressol. A data de avui sabem que l’IMEB a rebutjat presentar-se a l’acte de conciliació al·legant defectes de forma.

Seguim esperant la reunió específica que hem demanat per escrit per parlar d’ interins i d’oferta pública. Sí és una bona notícia l’ampliació de la borsa de substitucions; es presenten a la prova 560 aspirants.
Al novembre ens van presentar el pla integral de Formació 2011-12 de l’IMEB, que recull la formació que proposa el Servei d’infantil, la Formació Continua (Ajuntament), els cursos de riscos laborals, i altres accions formatives ( CEB, CRP,etc ). També es demana un curs de “educació emocional amb nens” i que s’organitzen la formació als nous interins sense que interfereixi en el bon funcionament dels centres. També s’acorda ampliar a 24 escoles (fins maig 2012) el “curs d’educació postural”. La direcció de l’Institut es va comprometre a fer una avaluació dels programes a final de curs.