COMUNICAT MESA IMEB

A TOTES I TOTS  ELS PROFESIONALS DE LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS
Companyes, companys:
Després de les desafortunades declaracions de premsa dels nous respresentants de l’Ajuntament, el  passat  dia 28, els responsables d’UGT i CC.OO de l’IMEB van tenir una entrevista amb el Sr. Ardanuy i el Sr. Medeiros, regidor d’Educació i Gerent de l’IMEB respectivament .

El mateix regidor va explicitar  que estaven obrint un període de reflexió.
Aquest període de reflexió vol donar sentit a la proposta electoral de canviar el model de creixement de les escoles bressol a la ciutat de Barcelona.
Es tocarà el model actual?... No hi ha cap resposta clara del Sr. Ardanuy.
Com creixerà l’oferta publica? No hi cap resposta clara del Sr. Ardanuy.
 Creixerà l’oferta municipal? Tampoc tenim resposta.
Davant d’aquesta incertesa, la mesa sindical de l’IMEB, fa pública la seva decisió de :

1.       Defensar les nostres escoles bressol de Barcelona com un model educatiu de qualitat, que respon a les necessitats dels infants, de les famílies i que garanteix la cohesió social.
2.       Cercar el màxim de suport de la ciutadania, teixit social i comunitat educativa per mobilitzar a la ciutat en defensa del model d’escoles bressol públiques. Rebutgem qualsevol intent de privatitzar o concertar el primer cicle d’educació infantil.
3.       Continuar reivindicar millores en la gestió i els recursos per optimitzar el model actual. Tanmateix, els nostres dret laborals i econòmics.

Mesa Sindical de l’IMEB